Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Vélemények

Csák Andrea
5
Minden tökéletes! A szállítás gyorsasága, a honlap kezelhetősége valamint maguk a termékek is kiválóak, még a csomagolás is tökéletes!
Szabó Erzsébet
5
Mátyásné Földi
4
Tetszetős és minőségi termékek,profi és villámgyors kiszolgálás,korrekt és gyors kapcsolattartás.
Nyisztorné Vas Rita
5
Nagy József
4
Talán érdemes lenne megfontolni a vásárlások összegével arányosan csökkenő szállítási díj bevezetését. Továbbá jó lenne valamelyest pontosabb kiszállítási időt közölni a vevőkkel, mert a 08 -tól 16-ig megjelölt idő túl hosszú.

Könnyű, átlátható termék kínálat. Ígéretnek megfelelő szállítási határidő.
Krisztina Grecs
5
Nagyobb natur termékekből olajokból nagyobb termékválaszték.

Megbízható minőség .
Ilona Potóczky-M.
4.4
Már így is rendszeresen ajánlom a webshopot. :) Ám, ha írnom is kéne valamit, most azt mondanám: "Megbízható, rendkívül gyors, odafigyelő üzlet! Kedvesség és tisztaság jut eszembe róla. Olyan hely, ahol kiváló kiszolgálást kapok, megfizethető áron. Bárkinek jó szívvel ajánlom!"
Krisztina Gulyás
5
Végtelenül kedves kiszolgálás, pontos, őszinte leírás használatról, minden termékről, összetevőkről, bármi probléma esetén gyors, hatékony segítség, sosem csalódtam még. Kapcsolat Eszterrel, komolyan vesz, válaszol, a hírlevelei HASZNOSAK! Eszter=minőség=szeretem
Balogh Bence Boldizsár
4
Tetszik az ajándék minta :)

Kiczkó Károlyné
4.8
Itt végre megtaláltam a nekem való terméket.
Andrea Tromfos
5
A málnapite és a felnőtt körömlakk tökéletes választás lett és a körömmatrica is. Az illóolaj illata kicsi erős, de mióta a fejem fölött van alváskor mélyebben alszom./pacsuli/

Természetes, bőrbarát termékeket forgalmaztok. Feleőséget garantálva a termékekért./neved aláírásáva/
Klára Mihálffy
5
Csak annyit fűznék hozzá, hogy testápoló krémből lehetne több féle is, szerintem

Katalin Kővári
5
Kiváló színvonalú termékek, igényes csomagolásban, gyors és kitűnő kiszolgálással.
Törőné Kölüs Erika
5
Kedves Eszter! A hajszínezőket próbálgatom. Amelyeket használtam, nagyon szeretem. Egyedül még a cassia port nem próbáltam, de az is folyamatban van. BUÉK! Törőné Erika

Balogh Éva
5
Természetes alapanyagú dezodort keresve bukkantam rá a honlapra, és nem csalódtam. A Friss szellő bőrápoló dezodor nagyon bevált, ajánlom mindenkinek! Én már biztosan nem fogok mást használni! :)

Kitűnő termékek, megnyerő csomagolás, pontosság, gyorsaság.
Szücs Andrea
5
Természetesen nagyszerű!
Mária/tigáz/ Pádár
5
Precíz, kedves, gyors kiszolgálás. Megbízhatóan természetes összetevők a termékekben. Szuper honlap.
Virág Erika
5
A legemberibb webshop. A részletekre való ügyelés is kiváló, a csomagoláson karácsonyi üdvözlet, a dobozban meglepetés ajándék, ami nem futószalagos gagyiság, hanem szó szerint egy színvonalas ajándék. Engem ez nagyon megfogott. Nem beszélve arról, hogy a karácsonyi rendeleseknel még szállítási díjat sem kellett fizetni. Összeghatártól független! Több, mint egy évtizede rendelek különböző webshopoktól, de figyelmesség és egyebek terén a Dejavu a No1. :)
Judit Szabó
4.6
A szemkörnyék ápolóból nem tudok piciket adagolni.

Megbízható.
Fekete Károly
5
Aki természetes, vegyszermentes anyagokból készült termékeket szeretne vásárolni, itt megtalálja. Gyors, pontos, követhető szállítás.
Antal Brigitta
4.8
Varga Ildikó
4.8
Talán a megrendelés visszaigazolásáról hiányoltam csak az emailt.

Nagyszerű termék, nagyszerű szolgáltatás.
Üveges Balázs
5
Maximális bizalommal ajánlom a termékeiteket! :-)
Mály Judit
5
Nagyon régóta kerestem egy olyan hajfestéket, amely teljesen természetes, de nem lesz tőle ragacsos, száraz és fekete a hajam. Szerencsére egy ismerősöm ajánlotta, hogy próbáljam ki a természetes barna hajfestéketeket, és nagyon hálás vagyok neki, mert nagyon bevált a hajamra. Bolti festékkel volt festve a hajam, de 6 hét után rákentem a Ti hajfestéketeket, és nagyon szép vöröses árnyalatú barnát kaptam, az ősz hajszálakat is befogta, selymes lett a hajam és dúsabb, pedig előtte állandóan száraz volt és kefe szerű. Olyan érzés, mintha visszakaptam volna a hajam, és szuper érzés, hogy nem kell semmi vegyszert rákennem. Nagyon szépen köszönöm Nektek, nagyon szuper a terméketek!
Trembeczkiné Renáta
4.8
Kedvesek a vevőkkel szemben. Megbízhatóak
Idul Andrea
5
Bánpataki Márta
5
Lehetne esetleg bővíteni a kínálatot pl. vitaminokkal, táplálék kiegészítőkkel.

Korrekt cég, amit igérnek, azt teljesítik is. Nagyon jó környezetbarát, egészséges termékeket forgalmaznak. Amit különösen kiemelnék, az a sok igen jól használható tipp, javaslat, segítség.
Dr. Nagyné Dr.juhász Mária
4
Rendkivül gyorsan érkezett a termék. A csomagolás szinvonalán érdemes lenne javitaniuk.
Ábrahám Gábor
5
Katalin Kővári
5
Visszatérő vásárló vagyok, mert mind a termékek minősége, eltarthatósága, csomagolása, a kiszolgálás nagyon magas színvonalú. Különösen szeretjük a termékek illatát és finomságát. Köszönjük!
Fáriné Zsíros Szilvia
4.6
Korrekt,megbízható webáruház,ajánlom!
Tünde Turán
5
Kedves, lelkes kapcsolattartás, gyors csomagfeladás. A termékek és a honlap egyszerűen nagyszerű, finom megjelenésű köntösben.
Mátyásné Földi
4
Villámgyors,profi kiszolgálás,folyamatos kapcsolattartás,minőségi és megbízható termékek.
Három Erika
5
Megbízhatóság, precízség, azonnali szállítás.
Pataki Éva
5
Jo termek ,vevöközpontú, gyors, és megfizethetö
Mária/tigáz/ Pádár
5
Megbízható, gyors aruszallitas, rugalmas. Tuti bio, természetes termékek. Egyszóval imádom a "boltot". Eszter pedig Tündéri!
Szabina Apjok
5
Megbízható termékek, elérhető áron, magas kiszolgálás mellett. Az ügyfélszolgálat nagyon gyorsan reagál a kérésemre. Megrendeléseim azonnal feldolgozásra kerülnek.
Üveges Balázs
5
A természetes alapanyagú kozmetikumok királyait árulják, jó áron, nagyon kedvesen. Nekem rájuk volt/van szükségem.
Ujhelyi Dóra
4.8
Fáriné Zsíros Szilvia
5
Morgovánné Szabó Ilona
5
Gyors, pontos, korrekt cég
Baráthné Abonyi Erika
5
Én nagy részben ősz hajat festek. Először a hennát viszem fel a kikeverés után legalább 4 órával. Fél vagy 1 citrom levével készítem, de 1 narancs levével is próbáltam és úgy is jó. Folpack, majd sportsapka a fejre. Nagyon kényelmes. Ha folyik, a nyakba kell egy törölköző. Felkenés után 1 óra múlva lemosás hajsamponnal, szárítás. Ekkor répaszínű az ősz haj. 2. lépésben az indigót kikeverése után azonnal fel kell vinni és fél óra múlva lemosni ugyancsak természetes samponnal, hajszárítás. A mennyiség azonos. Fél - fél tasak. Nekem a hosszú hajra háromnegyed kell inkább. Elég a lenövést kenni, ami marad, azt a többire el lehet oszlatni. Mindkét őrleményt forralt, majd 50 fokra lehűtött vízzel készítem. Az eredmény tökéletes, sötétbarna, csillogó, gyönyörű haj. Ez az eredeti hajszínem is. Mindenki megdicséri. Sosem volt ilyen szép a hajam. Az indigó fél órán túl már közel feketére színezte a hajam, de sötétbarna lett többszöri mosás után. Egy éve használom, 4-6 hetente festem, amikor lenő. Nekem bevált. Köszönöm. Erika

Meglepően gyors rendelésfelvétel, villám kiszállítás. A vásárolt termék tökéletes hatású volt.
Bihalyné Dékány Zsuzsanna
5
Pontos , precíz szállítás. Mindig van valami apró figyelmesség a csomagban. Egyik kedvenceim a szappanok.
Balogh Éva
5
A megnyerő csomagolás mögött kitűnő minőségű termékeket találhatunk. Az ügyintézés és a szállítás is első osztályú. Én nagyon meg vagyok elégedve és már ajánlottam a barátaimnak is. Biztos, hogy a friss szellő dezodoron kívül már nem fogok mást használni!
Ábrahám Gábor
5
Megbízható korrekt cég
Fehérvári Anna
5
Egy nagy nagy köszönet, nemcsak a kért termékért, hanem a csomagolás miatt is-egy apró,ízléses ajándék volt, úgy ahogy volt :)))
Kölesné Ágnes
5
Pontos precizitás kedvességgel, kiváló termékekkel párosítva!
Judit Szabó
4.8
Megbízható, korrekt.
Solti Magdolna
4.2
Jó lenne pick-pack point szolgáltatás, azaz, hogy fel tudjam venni a csomagot bizonyos helyeken

Az különosen tetszik, hogy kaptam ajándékba egy szépen elkészített kis kártyát, illóolajjal
Kazai Charlotte
5
Tiborné Pataky
3.8
Megbízható,korrekt partner,a termékek ára illetve minősége arányos,a honlap illetve a blogok érdekes és a gyakorlatban jól hasznosítható információkat tartalmaznak. Mindenből sugárzik a termékek szeretete és az elköteleződés.
Szabó Edit
5
Nagyon gyors átvételi lehetőség, érthető rendelési folyamat. Szép honlap!
Három Erika
5
A termékek minősége tökéletes, az ügyintézés és a kiszállítás gyors.
Fagyöngy Gyógyszertár Laczkó Eszter
5
Gyors,pontos,megbízható cég. AJÀNLOM ŐKET! :))
Istvánné Szilágyi
5
Megbízható, jó minőséget kínáló cég. Az áru megrendelése (telefonos felvilágosítás is) zökkenőmentes, intelligens. Az áru kiszállítása rendkívül gyors. Én nagyon elégedett vagyok.
Sipőcz Nikolett
5
Kiss Adrien
5
Gyors volt a kiszolgálás, Eszter készségesen válaszolt a kérdéseimre. A henna és indigó 2:1 aránnyal dolgoztam, a színe kiváló lett! Az ára pedig tizede a fodrásznál ott hagyott összegnek.
Farago Roberta
5
Szuper áruház szuper termékek!!! :)
József Keresztes
5
Aba Annamária
5
Megbízható, gyors, tiszta.
Papp Julianna
4
Gyorsaság, pontosság, figyelmesség. Köszönöm az ajándékot. A jövőben erősíteni fogom a törzsvásárlók táborát. :)
Lesó-Mezei Gabriella
4
Megbízható, allergiamentes szappanok és testápolók. A levendulás szappannak "selyemhabja" van, rendeltem is még belőle párat - nehogy elfogyjon gyorsan ez a "kincs" :-) A testápoló pedig valami csoda! Könnyen beszívódik, nagyon hamar érezhető a hatása és nagyon kellemes tiszta illata van :-9
Réka Paál-Szarvas
4.8
Lócskàné Varga Mónika
5
Teljesen elégedett vagyok a termékel amit rendelek , róluk mindent megtudok maximàlisan .Nagyon figyelmesek ami jólesik.Köszönöm a névnapi ajàndékot.
Huszárné Veres Emma
5
Én itt a kedvező ár miatt maradtam...és továbbra is érdekelnek hasonló termékek, és akciók...mivel elég drágák ezek a termékek, de akiknek szükségük van rá, kihasználják az akciós lehetőségeket....

Szeretettel merem ajánlani a DEJA VU világ partnert, mert tökéletes a kapcsolat tartásuk, a termékük jó áron kaphatók., gyorsak,...reméljük a minőség is kiváló, hisz azt még most próbálom, de szerintem vissza fogok térni hozzájuk, újabb rendeléssel...
Szabó Lajosné Margit
3
Kedves, segítőkész, rugalmas ügyfélszolgálat (maga Eszter). A megrendelést véletlenül banki fizetéssel adtam le, személyes átvétellel. Megbeszéltük, és az átvételkor tudtam fizetni. Ja és egy apró ajándék is volt a csomagban. Köszönöm.
Gál Katalin
4.8
A szállító nagyon kedves, segítőkész fiatal volt.

Megbízható, precíz, rugalmas ügyintézés, kíváló minőségi termékek.
Hajdú Éva
5
Nem is 1, hanem 6 kg Eritritet rendeltem - már másodszor. 2 kg-t el is ajándékoztunk. Ez segített már eddig is lányomnak vagy 6 kg-t lefogyni (2 szülés, négyévnyi szoptatás stb. után) - természetesen sporttal és átgondolt étkezéssel kiegészítve. Ő "cukor"függő, s az Eritrit kiválóan pótolja a cukrot. (Engem nem érdekel a cukor, jószerivel nem is fogyasztok, a teát mézzel édesítem.) Sütéshez is Eritritet használok - a gyerekek miatt is... Nagyon köszönöm a gyönyörűségesen "tálalt" pacsuli illóolajat; csak azt fájlaltam, hogy a kis fiola nem volt tökéletesen lezárva, s nem sok maradt belőle, mire ideért. Sebaj, tudom, hogy legközelebb mit keresek...

Pazar honlap, kiváló minőség tetszetős csomagolásban. Egyszerűen elégedett vagyok. :)
Troják Emőke
4
Egyetlen negatív tapasztalatom volt csak, amit nagyon gyorsan sikerült orvosolni. Nem került időben postázásra a megrendelésem, ezért 3 nappal később érkezett meg. De ezt amint jeleztem a DEJA.VU felé, készségesen elíndították a csomagomat és másnap már meg is érkezett.

Szívesen ajánlanám a DEJA.VU termékeit másoknak is, főleg azért, mert elég ritka olyan nyírfacukrot találni, amely valóban nyírfából készül. Valamint számomra fontos a magam és családom egészsége, a környezetem védelme, ezért próbálok mindent megtenni ennek érdekében. Ebben pedig nagyon nagy segítséget nyújt a DEJA.VU a természetes és egészséges termékeivel. A kiszállítás gyors, a kapcsolattartás kedves és zökkenőmentes. Az árak is barátiak. Fogok még innen rendelni!
Gyöngyi Barni Kft Treutz
4.8
Balogh Éva
5
Pontos, gyors ügyintézés, kiváló termékek szép csomagolásban. A Friss Szellő dezodornál jobbat még nem találtam, de már nem is keresek, mert nagyon meg vagyok elégedve vele. Mindenkinek ajánlom!
Bartucz Beáta
5
A rendelt termék nagyon jó minőségű. A szállítás, ügyintézés nagyon korrekt és gyors.
Csáki Enikő
5
Kiváló összhatás! Remek termékek, színvonalas megjelenés, segítőkészség! Mindenkinek csak ajánlani tudom :)
Incze Diana
4.8
Kiváló termékek csodaszép csomagolásban - mindezt magyarázó kiadvánnyal kiegészítve, ami a többi termék kipróbálására csábít.
Bóni Cecília
5
Mindenki bátran vásàroljon!
Csáki Enikő
5
Csak így tovább!

Imádok itt vásárolni! Beleszerettem a termékekbe, szappanokba, stb. Az egész oldal stílusos, egyedi, ízléses, értékes! Mindenkinek ajánlom mióta megismertem! :)
Ulrich Szabina
5
Gyors, ár-érték arányban kitűnő, jó minőség
Cserveny-Váradi Flóra
5
Mezei Nikolett
4.8
Megbizható
Nagy Erika
5
Gabriella Danka
5
Eszter kedves, segítőkész, a vidám manó szappan mindenki egyik kedvence lesz :-)
Nagy Szilvia
5
Megbízható, minőségi termékek. A rendeles gyorsan elkészült átvételre.
Zsófia Dr. Vári
5
Megbízható csapat, minőségi termékek
Marta Magdi
4
Én eddig még csak eritritet vásároltam Nálatok ,cukorbeteg vagyok évek óta ezt használom de ilyen jó áron nem kaptam sehol. A minőséget ennél a terméknél nehéz megállapítani én mértem fogyasztás előtt és után a cukor értékemet ami megnyugtató volt. Ezért is ismételtem meg a vásárlást. .Nézem az oldalatokat és ha valami felkelti az érdeklődésemet fogok rendelni mert ezt is a segítségetekkel tanultam meg.Nagyon kedvelem a közvetlen segítőkész hozzáállást ..
Varga Zoltánné
5
Precíz, megbízható cég. Környezet és bőrbarát termékekkel.
Zsuzsanna Braun
3.8
Nem megfelelő az utca, a házszám (a város, ill. az üzletközpont részéről), valamint a DejaVu kitáblázása, könnyen továbbhalad az ember az úton, mint esetemben is. :)

Természetes alapanyagokból készült kiváló termékek, kedves, precíz, segítőkész kiszolgálás, vevőorientáltság.
Lócskàné Varga Mónika
5
Maximàlis minőségű termékek, valóban azt kapom amit vàrok .Minden termékben érezhető a valódi természetesség . Köszönöm.
Maczné Győrfi Margit
5
Troják Emőke
4
Bátran ajánlanám ismerőseimnek.
Korsósné Püspök Eszter
5
Egyik kedvenc webáruházam.Kiváló minősègű termèkek,gyors szállítás,profizmus.A mosogatószert imádom,kb.2 hónapig elég 1 flakon,pedig sokat mosogatok.Állandó vásárló leszek!
Józsi Miléna
4.6
A homoktövises testápoló fog!!! :-( Az afrikai szépség szappan a szórólapról nem található a honlapon, pedig szívesen kipróbálnám?!

Már több ismerősöm vásárolt nálatok :-)
Vollár Gyöngyi
5
Nagyon kedves gesztus a csomagban a kis ajándék

Itt tényleg első osztályú termékeket lehet vásárolni. Megéri!
Mihalicz Csilla
4
Örültem a termék használatával kapcsolatos bőséges információnak a honlapon!

Gyors, pontos, minőségi, vevőbarát.
Domokos Márta
4.8
Természetes anyagokból készült, jó minőségű termékeket forgalmaznak, melyekről minden szükséges információt, felhasználási tanácsot könnyedén meg lehet találni a webáruházban/honlapon. Megrendelésem állapotáról folyamatosan kaptam infót. A termékeket gyorsan kézhez vehettem, és meglepetés is várt rám a csomagban :) melyet ezúton is köszönök szépen! Gyors, segítőkész, barátságos kiszolgálás, jó minőségű termékek. Csak ajánlani tudom!
Péli Melinda
5
Pontos,jól érthető információk,kiváló termék,gyors kiszállítás.
Pádár /tigáz/ Mária
5
Szeretem Eszter termekeit. A deot, a hajfestekeket, a szappanokat.......Amit tendeltem minden nagyon tetszik. Sőt csaladtagjaim is hasznaljak.

Megbizhato, precíz honlap es tulajdonos. Tuti jo es vegyszermentes termékek. Eszter pedig egy tündér.
Varga Zoltánné
5
Természetes anyagokból készült, nagyon jó minőségű, bőrbarát termékek, elfogadható árral! Gyors, precíz csomagküldés.
Réka Paál-Szarvas
5
Az ajándék illóolajokat lehetne kicsit személyre szabni. Tudom, ajándék lónak... de sokszor kapok olyan illót, ami várandósság vagy szoptatás alatt nem javallott vagy kis gyerekeknél nem ajánlott. Épp tegnap beszéltük férjemmel, hogy gyakorlatilag én 5 éve folyamatosan vagy babát várok vagy szoptatok. Így sok illóolaj kihasználatlanul várja a szebb jövőt a polcon.

Folyamatosan kiváló színvonalú webáruház, a kezdetektől fogva profizmus jellemzi.
Márkus Lilla
5
Mészölyné Wetzler Szilvia
5
Minőség, igényesség, pontosság.
Ujhelyi Dóra
5
Köteles Erika
5
Minőségi termék, káros összetevők nélkül.Kellemes használat.Szeretek hajat mosni!
Kozma Balázsné
5
Tökéletesen megbízható webáruház, köszönöm a különleges ajándékot.
Dérné Hopoczky Janka
4.8
Nagyon szuperül felépített vállalkozás, nagyon jó termékekkel, és magas színvonalú szolgáltatásokkal!
Ábrahám Gábor
4.4
Bánpataki Márta
4
Talán a bankkártyás fizetés bevezetése is jó lenne a személyes átvételnél.

Kedves, közvetlen, baráti megszólítás különböző témákban. Igazán pontos, precíz, flott kiszolgálás. Odafigyelés a vevőkre, kedvesség: névnapi köszöntés és kupon felajánlás. Az áru átvételénél már elkészített csomag kis ajándékkal, ami nagyon megnyerő. Sok hasznos tanács a háztartáshoz, ami igencsak környezetbarát is egyben.
Troják Emőke
4
A Levendula-Narancs sampon szőlőmagolajjal 200ml-ből egy kicsit sokat kell használni hajmosásnál, hogy úgy igazán hasson, de mindezek ellenére jó termék és az illata csodálatos.

Bárkinek szívesen ajánlanám a termékeiteket.
Takács Edit
4
Köszönöm a rendelés mellé küldött ajándék termékeket!

Igényes termékek,megfelelő ár,kiváló kiszolgálás.
Juhász-Raszkolnyikov Réka
4.8
Üveges Balázs
5
Így tovább!

Nagyon szívesen!
Tímea Molnár
5
Köszönöm szépen az aprócska illó olaj üvegcséket!!! Gyűjtöm őket. Imádom! <3

Igényes, minőségi, megbízható.
Kiss Lívia
5
Ábrahámffy Éva
3.8
Balogh Éva
5
Színvonalas termékek, gyors ügyintézés és szállítás, kedvesség.
Köteles Erika
4
Minőségi termékek, csak ajánlani tudom!
Margit Major
5
Eddigi vásárlásaim során elégedett voltam a termékekkel, csomagolásukkal és a szállítással. Egy alkalommal volt kevesebb termék a csomagban, de reklamáció után másnap időben megkaptam. Eszter udvarias volt és rögtön intézkedett. A továbbiakban is nála fogok rendelni! Margit
Linczmajerné Stáhl Katalin
4.8
Korrekt, megbízható partner
Varga Zsuzsanna
5
Igényesek, gyorsak, figyelmesek! Köszönöm a kis ajándékot, nagyon kedves gesztusnak tartom!
Hajnalka Szolyka
4.6
Incze Diana
5
Mészölyné Wetzler Szilvia
5
Igényes termékek, kiváló minőségben, rugalmas, gyors vásárlási lehetőség.
Lócskàné Varga Mónika
5
Nagyon szeretem a termékeket. Többször is rendeltem màr, azóta csakis a henna indigó keveréket hasznàlom hajfestéshez.A szappanok hasznâlata óta pedig nem szàrad a böröm, és nyugalommal tölt el , hogy tudom valóban vegyszermentes minden amit rendelek. Köszönöm.
Kaponya Ottóné Éva
5
Maximálisan elégedett vagyok mindennel, és fentieken kívül említést érdemel, hogy kifejezetten esztétikai élmény ilyen igényes termékeket kézhez kapni. A minden részletre kiterjedő figyelem egy maximalista embernek igazán szívet melengető. :)

Gyors, pontos szállítás, korrekt, rugalmas ügyfélkezelés. Kiváló minőségű áruk, igényes csomagolás, figyelmes, vevőbarát hozzáállás.
Szabó Edit
5
Annamária Aba
4
Izmindi Tünde
5
Köteles Erika
5
Eszter Korsósné Püspök
5
Kiváló minőségű termékek,villámgyors szállítás :-)
Németh Magdolna
5
Gyors és precíz áruküldés, nagyon jó árakon vásárolható termékekkel, SŐT, kedves ajándékkal!
Tuza Zsanett
4.6
Remek termékek, kedves, segítőkész korrekt kiszolgálás.
Ujváry Edit
5
Köszönjük az ajándékot4 :)

Elfogadható árak, gyors rendelés átvétel, izléses csomagolás.
Bokori Zoltánné
4.6
Megbízható,figyelmes csapat.minőséget kapunk!
Horváth Ilona
4.6
Az egyik xilit csomagolása kiszakadt, s a xilit a dobozba folyt. Nem tudom, mi okozhatta a szakadást.

Nagyon szeretem a Blogon olvasható cikkeket, ahogy azt is, hogy segítséget kapunk saját tisztítószereink kikeveréséhez. A webshop is nagyon jól átlátható és kiváló anyagokat lehet vásárolni. Gyors és hatékony volt a rendelés menete és kiszállítása.
Birinyi Réka
5
Nikoletta Tóthné Nagy
5
Leicher Enikő
5
Kiváló termékek, kedves és segítőkész kiszolgálás. Ízléses, színvonalas, szuper!
Dörgő Borbála
5
Leicher Enikő
5
Krász Mónika
5
Ha valaki természetes hajfestéket keres, mindig elmondom, milyen remek tapasztalataim vannak Veled. Allergiás vagyok a "bolti" hajfestékek egyik összetevőjére, ezért nagyon örültem, amikor rátaláltam a DEJA VU világ hajfestéshez alkalmazható Henna Porára. Amióta használom, a hajam dúsabb és (sok év után) újra elkezdett nőni. Így mire jövő tavasszal elérkezik az esküvőm napja, a hajam állapota miatt egyáltalán nem kell aggódnom! A gyönyörű mahagóni vörös színébe pedig minden nap újra beleszeretek. Köszönöm, hogy a hajam újra egészséges, élettel teli, a színe pedig csodás!
Raffa Brigitta
5
Számomra igazi pluszt adott, hogy a megrendelt csomagomhoz Eszter mellékelt egy kis üvegcse mandarin illóolajat. Kedves, figyelmes és csodás illatot varázsolt a lakásba. Köszönjük!

Kunos Ágnes
3.8
Bodnár István
3.6
Természetesen ajánlhatom mindenkinek,ugyanis a vásárlás lebonyolítása teljesen megfelelt az elvárásomnak,minden úgy történt,ahogyan az elő van írva.
Incze Diana
3.8
Karacsonyra mindenkinek deja-vu szappant!
Troják Emőke
4.4
Üveges Balázs
5
Nekem jó így, ügyesek vagytok! Köszönöm.

Gondolkodás nélkül.
Köteles Erika
5
Balogh Ildikó
5
Anett Ambrus
5
Szuper termékek, gyors szállítás, kedvező árak!
Balogh Éva
5
Én csak csupa jót tudok mondani! Minőségi termékek jó áron, design-os megjelenésben, gyors ügyintézéssel és szállítással. :)
Balga Andrea
5
Köszönöm az ajándék mintákat :-)

Bánpataki Márta
4
Egyre bővülő termékek. Gyors kiszolgálás. Remek ötletek sok témában. Nem tolakodó, kedves megszólítás, érdeklődés felkeltés.
Erdei Ildikó
4.2
Szolga- Bíró Zsuzsanna
4.8
Kiváló termékek,kedves,segítőkész kiszolgálás.
Réka Babecz-Péntek
4.8
Sajnos a tisztítószer kupakja nem lett megfelelően rácsavarva, így minden úszott a lében. Szerencsére nem okozott kárt, és nem sok folyt ki, csak jelezni szeretném, hogy máshol ez elkerülhető lehessen :)

Rendkívül gyors kiszolgálás, maximális odafigyelés, kedvesség. Érezhető, hogy szívvel-lélekkel dolgoznak a vásárlókért.
Illyésné B . Katalin
5
Gyors, megbízható partner. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Legközelebb is Tőlük fogok rendelni. Köszönöm,+++++++++++++
Szabó Edit
5
Megbízható bolt. Nagyon gyors a személyes átvételi lehetőség ( délután rendeltem és másnao már átvehető).
Szilvia Beretzky
5
Tiszta, szép, egyszerű
Ábrahám Gábor
4.2
Birinyi Réka
5
Szücs Andrea
5
Már egy éve két lépésben hennázom és indigózom a hajam, ami egy kínszenvedés volt eddig.(rettentően csípte a fejbőrömet, az M. drogéria, tiszta??? henna terméke)!!! Már éppen feladtam volna, amikor rátaláltam az oldalatokra. Kipróbáltam a barna növényi festéket, egy lépésben. Nagyon szépen befogta az ősz hajszálaimat is, gyönyörű réz-barnára. Végre újra hiszek a hennában, illetve BENNETEK!!! Kedves gesztus volt az ajándék sampon! Nagyon szépen köszönöm nektek!!!!

Nagyon jó minőségű termékek, jó áron!!!
Ujváry Edit
3.6
Nagy Szilvia
4
Minőségi termékek, gyors kiszolgálás.
Luca Belia
5
Rendkívül jó minőségű termékek!!! Próbáltam máshol is természetes hajfestéket, de visszatértem, mert máshol vásároltak meg sem közelítették ezt a minőséget. Nagyon gyors és pontos kiszállítás. Baráti, közvetlen "kapcsolattartás", segítőkész "ügyfélszolgálat". Az általam ismert legjobb internetes üzlet!!!! :-)
Hauptmann Borbála
5
Mészölyné Wetzler Szilvia
5
Leszák Ildikó
5
Csak ajánlani tudom. Gyorsan kiszállították, értesítést kaptam kézbesítés előtt. A csomagban nagy meglepetésemre ajándékokat találtam (köszönöm!!!) a kis üveg illóolajat azóta is a kabátzsebemben hordom :-). Hennát rendeltem. Több helyről próbáltam már, amikkel nem voltam teljesen elégedett, darabos volt, és azt az igazi Henna vöröset nem értem el velük. A csomagban találtam egy tájékoztatót a hennával való festésről, ami számomra figyelmesség volt, ahogyan a mellé tett festőkesztyű, és a kis doboz természetes sampon is ami nagyon jól jött a mai hennázás után. Az innen rendelt Henna már fölkenésnél meglepett, krémes volt, könnyen kezelhető és könnyen kiöblítettem a hajamból. Ami a legjobb, végre olyan vörös lett mint sok éve nem. Nagyon jó a termék, mindenkinek ajánlani tudom!Én ennél a boltnál maradok!
Kissné Szigony Anett
5
Némedi Varga Lászlóné
5
Németh Imréné
5
Bánpataki Márta
3.8
Létezik a Cleaneco családban egy fertőtlenítő mosogató...jó lenne, a többi mellett. Egy termék minősége nem tetszett...azonnal, nagyon udvariasan visszavették.

Korrekt, segítőkész áruház. Udvarias kiszolgálás. Gyorsaság, pontosság.
Balogh Éva
5
Most is, mint mindig, csak jókat tudok mondani a cégről is és a termékekről is. Ízléses megjelenés (termékek és honlap). Gyors, pontos ügyintézés és szállítás. A blogon nagyszerű ötletek, receptek.
Szabó Edit
5
Bodnár Beáta
5
Megbízható cég
Koczogh Julianna
4.8
Korrekt kapcsolattartás a vevőkkel, gyors visszacsatolás, minőségi termékek.
Turi Miklós
4.6
Nem " vegyszer" Eszter!o
Babett Ocskóné Bodó
5
Köszönöm a hajsampon mellé adott ajándék mintát. Zsírosodó, de száraz végű, vastag szálú hajam van. Nagyon nehéz vele bánni. Ez a zsíros hajra való balzsam nagy meglepetést hozott, puha, fényes lett a hajam tőle és nem zsírosodik még 3 nap után sem. Köszönöm még egyszer, visszatérő vásárlója leszek a terméknek.

Megbízható, természetes alapanyagú termékek elérhető áron, nagyon gyors és figyelmes kiszolgálással. Nekem ez a DEJA VU Világ.
Mária Pádár
5
Szuper termekek, egeszsegre artalmatlan osszetevokkel. Vegyszermentes! Kedves, gyors ugyintezes, kiszolgalas. Eszter nagyon figyelmes, kedves. Imadom a meglepi ajandekait. Mindig, minden megrendelesnel van valami szepseg tole. Karácsonyi képeslap, level, melyben kovetkezo alkalommal levasarolhato kupon van, olaj, szappan..........
Kaponya Ottóné Éva
5
Birinyi Réka
5
Színvonalas termékek, segítőkész vevőszolgálat.
Réka Lőrincz
4.8
Kiváló minőségű termékeik, mindig bővülő valasztékuk miatt szeretek itt vásárolni. A szállás gördülékeny, a csomagban mindíg találok egy kis ajándékot, olyan mintha személyesen ismernének!
Pénzes Barbara
5
Profi, alapos, hozzàértő, gyors, természetes :-D
Paule Ervin
4
A személyes átvételnél problémás a 16 órás zárás...

Gyors, pontos...
Eszter Korsósné Püspök
5
A hennát és az indigót mindig Eszteréknél veszem.Most kipróbáltam a barna növényi hajfestéket,ami annyira tetszik,hogy máris rendelem a következőt.
Nagy Éva Renáta
3.6
1.Személyesen vettem át a csomagomat és elsőre nem lehetett látni, hogy az épületben hol van a bejárat. Szerintem a honlapon is fel kéne tűntetni, de ez nem volt gond! 2.A termék összetevőknél nem csak az aktív elemekre lennék kiváncsi magyarul, hanem az egész szöveg, összes alkotóelemére. A többségét tudom, amit nem annak utána nézek, de hátha másnak is lenne erre igénye.

Minőségi, vegyszermentes termékek közül lehet válogatni, melyek közt minden megtalálható a szükséges alapoktól kezdve a speciális termékekig. Csábítja az embert, hogy mindegyiket kipróbálja. Ár-érték aránya is tökéletes.
Eszter Pápainé Volek
4.8
Magas minőségű termékeket kínál megfelelő áon.
Tihai Éva
5
Szabó Edit
4
Gézáné Szekrényes
5
Kayser Ágota
5
Szívesen vennék nagyobb kiszerelésű sheavajat.

Nagyon figyelmesek vagytok, mindig kapunk valami apró meglepetést is, sohasem csalódtunk még.
Troják Emőke
3.6
Csalódott vagyok a mosógél állagával. Zselés, kocsonyás állagú. Alig akar kijönni a flakonból. Ráadásul valamiféle fekete dolog úszkál benne. Ha lenne időm visszaküldeni, megtenném. De az öblítő illata finom, legalább azzal nem nyúltam mellé.
Bánpataki Márta
3.8
Sok egyéb ismeretanyag található egészség, háztartás témában. Nagyon hasznos.

Gyors, pontos, megbízható cég.
Balogh Boglárka
5
Nagyon hasznosnak találtam a henna hajfestéssel kapcsolatos rovatot. Többek között ennek is köszönhető, hogy végre sikeresen meg tudtam oldani a 40-es nők által jól ismert kezdődő "párhajszálas" őszülési problémámat (természetes módon! .. így a végeredmény is sokkal szebb, mint egy műkatyvasszal). A henna és indigó por minősége első használatra nekem teljesen tökéletesnek tűnt, bár nincs összehasonlítási alapom. A termék és weboldal marketing/design összhangban van az üzenettel, kifinomult, szerintem szépen, tudatosan átgondolt. A többi terméket még nem próbáltam, de bízom benne, hogy maga a tartalom se lesz csalódás:)

Nagy Éva Renáta
4
Pásztor Gyöngyi
5
Közvetlen kapcsolattartók, nagyon-nagyon segítőkészek a szó szoros értelmében, mert meg is győződtem róla!!! :)A szállítás és megrendelési idő gyors. A Henna és Cassia por tökéletes számomra és a természetes növényi hajfestékért barna színben a lányom is odáig volt. Az Aloe virág öblítő is hozta a várt eredményt, mert allergiám nem jött ki tőle. Egy szó mint száz : maradok ezen hajfestési módszernél és ennél az üzletnél :)
Tóth Ivett
4.8
Prémium minőségű termékek, profi megjelenès, vevőközpontú kiszolgálás. A blogon található és a csomagban kapott rengeteg információnak köszönhetően kezdő hennásként is jól sikerült a végeredmèny. Nagy köszönet!
Pénzes Barbara
5
Megbìzható, gyors, ügyfélorientált
Borbála Pólyáné Hanusz
4.6
Gyors, kedves, figyelmes kiszolgálás, jó kapcsolattartás, kiváló termékek. A csomagban mindig lapul valami meglepetés <3.
Gabriella Danka
5
Jól habzó, fimom illatú, vegyszermentes szappanok kedvező áron.
Ujhelyi Dóra
5
Nagy Éva Renáta
5
György Krisztina
5
Varga Zoltánné
5
Vegyszermentes, természetes bőrbarát és kellemes illatanyagú termékek!
Kármán Istvánné
4
A terméket még nem használtam,de a csomagolás és a mellékelt használati utasítás számomra nagyon kellemes benyomást keltett.Azt hiszem az elkövetkezendőkben is a vásárlójuk leszek.Az ismerőseimnek csak ajánlani tudom.
Köteles Erika
5
Bujdosó Mónika
4.6
Nem csak ígéret! Természetes termékek, könnyű rendelés, részletes használati útmutató, hipergyors kiszállítás, tökéletes ár-érték arány, és apró meglepetés-kedvesség minden csomagban! (Every word is true! ;) )
Nagy Éva Renáta
5
Irma Budavári
5
Megbízható, természetes minőség.
Üveges Balázs
4.8
Szupik vagytok.

Szuper termékek, természetes alapanyagokból, maximális elégedettség. Értékesítési kultúra.
Bella Erzsébet
5
Kedves Eszter! További sikeres tevékenységet kívánok! Üdvözlettel: Bella Erzsébet.

A termékek illata, állaga a hajnak maga az orvosság! Még emeli az értékét a szép csomagolás. Külön köszönöm az ajándékot, ami megerősít abban, hogy "értünk" dolgozol. Bátran ajánlom barátaimnak.
Magyar Barbara
4.8
Natúr termékek, állandó akciók, törzsvásárlói rendszer, gyors kiszállítás, pontosság, állandó meglepetések a csomagban.
Marta Magdi
4
Segítőkészek ,pontosak, udvariasak és árban is jók.
Illyésné B Katalin
5
Gyors, megbízható eladó. A kapcsolattartás nagyon jó. A termékek kiválóak. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Pásztor Gyöngyi
5
Gyors , pontos szállítás, kapcsolattartás és csuda jó termékek :)
Bánpataki Márta
4
Az áru átvételénél készpénzzel való fizetésnél gyakran nincs apró visszajáró a boltban.

Gyors, pontos kiszolgálás. Udvarias hozzáállás.
Bodnár Beáta
5
Nekem úgy tűnik, hogy minőségi (megbízható forrásból való) termékek kaphatók Önöknél, és ezt kihangsúlyoznám az ismerősömnek.
Angela Horvath
4.8
Hát nem tudom, legyetek / maradjatok ügyesek továbbra is :)

Évekkel ezelőtt találtam rá a boltra, amikor az interneten henna alternatívák után kutattam. Meglepődve fedeztem fel, hogy milyen kellemes árakat kínál az akkor még apró webshop. Nem sokat teketóriáztam, írtam nekik, hogy érdeklődjek a termékek tartalma és minősége felől. Akkoriban még érezhető volt egy kis tétovaság, talán lehet, hogy az első vevők között voltam? :) Úgy gondoltam, hogy egy próbát mindenképpen megér, főleg ennyiért és rendeltem. A felhasználásnál a lehető legóvatosabb voltam, (nem annyi időre hagytam fent, mint a megszokott hennámat, stb)de nem okozott csalódást! Azóta is nagyon kedvelem őket, és örömmel látom, ahogy egyre selymesebb, gördülékenyebb köntösbe öltözik a szolgáltatás, ezzel együtt a kedvesség (és az árak kedvező fekvése) megmarad. Az utolsó csomagrendelésem tőlük olyan volt, mint egy kis karácsony, és nem azért mert én rendeltem volna, annyi mindent, hanem mert kaptam mellé váratlan illatmintát, kis sampont, egy bájos kártyát és egy játékra való felhívást :) Annyira meghatódtam, hogy közösségi medián keresztül rögtön kifejeztem hálámat Eszternek. A legjobbakat kívánom nekik a jövőre nézve! :)
Dörgő Borbála
5
A dejavu-től rendelt natúr termékekben még sosem csalódtam! Mindig öröm, amikor a futár csönget, alig várom, hogy kibontsam a csomagot a szemet gyönyörködtető termékekért és a meglepi illatorgiáért. Az a kis ajándék illóolaj és a hozzá tartozó szép és informatív leírás teszi személyessé a dejavu szolgáltatását, mintha egy gondoskodó nagynéni küldené a csomagot! :)
Luca Belia
5
A Dejavu világ-nál vásárolt termékek a legjobb minőségűek, ezért rendszeres vásárlójuk vagyok! Ár-érték arányban is messze a legjobbak! Az megrendelt termékeket már másnap házhoz szoktam kapni! Olyan is előfordult már, hogy összekevertem a szállítási címeket, és rögtön jött a telefon a tulajdonostól, hogy biztos így szerettem volna-e :-) Nagyon kedves és figyelmes Eszter:-)! Köszönöm!
Lakatos Kati
5
Pontos hibátlan minöségi
Éva Báló
5
Színtiszta természetesség!Mindenkinek csak ahánlani tudom.
Judit Pusztai
5
Profi az egész! A honlap, a termékek, a kapcsolattartás, a szállítás. Bár minden ilyen flottul működne az életben! :)

Sebők Szilvia
4.6
Némelyik termék csomagolása nem megbízható (például a parfümolaj kupakja nem záródik rendesen, táskában nem hordható, mert kifolyik).

Kiváló termékek, jó áron.
Nagy Éva Renáta
5
Zsuzsanna Urbán
4
Vevő centrikus üzlet, rendkívüli gyorsaság. Mindenkinek ajánlom !
Sekkné Steiner Anita
5
Korrekt a tájékoztatás,adás-vétel lebonyolítása, természetes eredeti alapanyagok, környezetbarát termékek szerezhetők be.
Beszedics-Környei Andrea
4.8
Fekete Györgyi
4.4
Gyors szállítás, jó árak.
Elek Anita
5
Csodálatos natúr szappanok és igényes szépségápolási termékek
Nagy Hajnalka
5
Gyors, megbízható,a termékek minősége kiváló!!
Kiss Lívia
5
Természetes, tiszta, harmónikus ... kell ennél több? :)
Budavári Irma
5
Gera-Király Anita
4.8
Putyera Andrea
5
H. Pintér Andrea
5
Gyorsaság, pontosság, minőség!
H. Pintér Andrea
5
Kiváló termék, kedvező áron, figyelmes és kedves kísérőlevél. Köszönöm!
Demeterné Szecskó Mónika
5
Színvonalas termékek, gyors szállítás, pici ajándékkal. :)
Sipőcz Nikolett
4.8
Elkezdeném boncolgatni a mottót. \Természetesen, igényesen, tudatosan\". Leírnám a tapasztalataimat: kiváló termékminőség, pénztárcabarát árakkal, és külön kiemelném a villámgyors kiszállítást, valamint a vásárlói visszajelzések fontosságát és figyelembe vételét. "
Mezey Kinga
5
Természetes termékek, finom növényi illattal,kiváló min_ségben, pontosan feltüntetve az összetétel és legf_képpen magyarországról!!!! A honlap pedig, - akárcsak a kozmetikumok, ritka igényes!
Portscher Gabriella
5
Riznerné Sajerman Éva
5
Igen. Kedvenceimmé váltak a termékek. :)
Váriné Hódi Krisztina
5
Egy nagyon korrekt és kreatív cég, remek árukészlettel, sok jó ötlettel és gyors kiszolgálással.
Kiss Lívia
5
Szegedi Attila
5
Horváth Szandra
4.4
Megbízhatóak, és segít_készek.
Szenes Renáta
5
Bárkinek szeretettel ajánlom, mert precíz, pontos, és nagyon figyelmes webáruházról van szó.
Nátrán-Daróczi Vera
5
Igényes, megbízható szolgáltató.
Kóczián Orsolya
4.6
Szabó Éva
5
Nagyon jó áron vannak a termékek,a vegyszermentes háztartás elindításához sok jó ötletet találtam. Szép a honlap. Könnyű volt leadni a megrendelést,és könnyű volt a fizetés is.
Ferencné Pál Aranka
5
A DEJA VU Világ megbízható cég. Ha a honlapon megjelent termékekb_l rendel, biztosan meg lesz elégedve, mert ami termékismertet_ben pontosan le van írva azt a hatást éri el a termék. Profi módon kezelik a rendeléseket és a kiszállítást.
Nagy Anita
4.6
Pontos,gyors,...korrekt àrak:-D
József Anett
4.8
Horváth Alexandra
4.6
Remek termékek, gyors ügyintézés.
Hajdu Tímea
4.8
Gyorsan,könnyen elérhető,pontos szállítás,jó min_ség és megfelelő kapcsolattartás
Kuffart Erika
5
Gyors szállítás, kedves kapcsolattartók, szép csomagolás, és a termékek jó min_sége miatt cask innen fogok rendelni a jöv_ben
Karajz Melitta
4.8
Versenytársaikhoz hasonló magas színvonal alacsonyabb áron.
Erős Nikoletta
5
Kitűnő.
Paál-Szarvas Réka
4.4
Igényes, jó minőségű termékek jó áron. Barátságos, kedves kiszolgálás.
Lakatos Krisztina
5
Jó minőségű, tartós, egészséges termékek.
Nagy Ferencné
4.8
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Tóthné Nagy Nikoletta
5
Budavári Irma
5
Remek minőség, tökéletes kiszolgálás.
Győrfi Anikó
5
Szabó Éva
5
Balogh Éva
5
Rugalmas, gyors ügyintézés és szállítás, kiváló termékek.
Lajkó Viktória
5
Bernát Nikolett
4.8
Megbízható,minőségi szolgáltatás.
Bálò Èva
5
Ár érték arány kíváló.Minden szempontból megfelelő terméket kaptam.
brigovácz brigitta
4.4
Szedlákné Barabás Zsófia
4.2
Különlegesen figyelmes, ügyfélbarát.
Szekrényes Gézáné
5
Igényes szolgáltatást nyújtó vállalkozás. Gyors, pontos szállítás. Vev_központú, figyelmes kiszolgálás.Mindenkinek ajánlom, nem fognak csalódni.
Szabóné Soltész Katalin
5
Természetesen ajánlanám önöket
dr. Pintér Blanka
4.6
Kiváló termékek, személyes kapcsolattartás - emberközeliség
Kolozsváriné Bagi Éva
4.6
Ajánlom,mert gyors,pontos a szállítás és jó a minőség!
Szabó Éva
5
Juhász Mariann
5
Szép, igényes, minőségi termékek. Gyönyörű a csomagolás, mintha ajándékot kapnánk. A kiszállítás extra gyors, a kapcsolattatás kiváló. Mindennel maximálisan elégedett vagyok.
Zsenák-Keresztes Rózsa Kinga
5
A webshop fúziója a kuckós,barátságos, boszorkánykonyhának és a vérprofi, kifogástalan kiszolgálásnak.
Kiss Lívia
5
dr Ábrahám Katalin
4.6
Hm...most csak a szappanokról jut eszembe olyan,ami feltűnt: sokkal(!!!) tovább tart és jobban tetszik az illata azokhoz képest (sok volt), amiket eddig próbáltam.
Kardos Szabina
5
Hidassy Pálma
4.6
Barta Dóra
5
A Dejavu Világ egy kedves, igényes, természetes \világ\". Segít mindennapi életünkbe visszahozni a természetes alapanyagokat, így a káros adalékok nagy részét mellőzhetjük. Ráadásul családbarát is, kicsik és nagyok számára egyaránt tudunk választani a termékek közül. "
Turán Tünde
5
Jó stílusú és megjelenésű honlap, kedves, segítőkész munkatársak.
Nagy Enikő
4.8
Remek termékek, széles választék, kedves készítő
Dittert Veronika
5
Az általam kipróbált termékek nagyon jó minőségűek. Biztos vagyok benne, hogy csak Tőletek fogok rendelni ezentúl...
Kulcsárné Gégény Csilla
4.6
Káros anyagoktól mentes, kiváló minőségű termékek. Probléma mentes rendelés.
Csala Erzsébet
5
Szép, természetes honlapon, szeretettel, odaadással készített és kínáltú termékek. Mintha pont erre vágytam volna.
Baráthné Abonyi Erika
4.8
Kedves, gyors kiszolgálás. Az általam kipróbált termékek (henna,indigó,szappan) megfelelnek az elvárásnak. Pontos leírást, tájékoztatást kaptam a honlapról és a használati útmutatóból. A hajfesték alapanyagok megfelel_ arányú keverésével többféle színeredményb_l is választhatok. _sszel tarkított sötétbarna fakó hajamból, 100g henna és 150g indigó keverékéb_l sötét gesztenyebarna, szép, fényes hajkoronát kaptam. A félig és foltokban _sz hajszálak egy árnyalattal vörösebb szín_ek lettek, mégis szép lett az összkép.
Bogsch Borbála
5
Minden kedves jóbarátomnak csak ajánlani tudom :-) barátságos, természetes, jó
Bognár Krisztina
5
Győrfi Ildió
4.8
Én kifejezetten nem szeretem az agyonreklámozott termékeket, én azt szeretem ami egyedi, igényes és természetes, örülök,hogy megtaláltam ezeket a termékeket és remélem, mindig ilyen elérhet_ áron lehet majd hozzájutni és ilyen min_ségben!
Orosz Gabriella
5
Szuper termékek, gyors szállítás és még egy kedves ajándék is!
Horváth Irén
5
Rendelésnél segít_készek, pontos gyors szállítás,jelenlegi termékek ára megfelel_ ,több étrendkiegészít_ termékre lenne igény
Sudár-Lipnicki Zsuzsanna
4.8
Megbízható, áttekinthető, kiszámítható, jó minőségű.
Bodnár Andrásné
5
Önöknél érdemes vásárolni, mert korrekt a kiszolgálás.
Budavári Irma
4.8
Jó minőségű termékek, megfizethető áron.
Kóczián Orsolya
4
Bugjó Éva
5
Minőségi termékek igényes kivitelben.
Hidassy Pálma
4.8
Lajkó Viktória
5
Szekrényes Gézáné
5
Hiteles,megbízható cég. Figyelmesség, kedvesség jellemzi a munkájukat. Igényes csomagolással, apró ajándékokkal teszik kellemessé a vásárlást. Mindenkinek ajánlom őket!
Kecskeméti Zsuzsanna
4
Molnárné Fodor Katalin
5
Olcsó árak,nagy választék,gyors szállítás
Apostol Ágnes
5
Hennát és indigót vásároltam hajfestéshez. A termékről és alkalmazásának módjáról részletes és világos leírást találtam a honlapon, így sikeres volt a m_velet. Az eredménnyel elégedett voltam és vagyok, ezentúl csak ezeket fogom használni.
Novákné Sudár Anna
5
Pontos, gyors!
Orbán Bianka
5
Szöllőskei Andrea
4.6
Nyírfa Gabriella
4.6
Gyors, megbízható sokszínű termék paletta.
Székely Zsolt
4
Egy olyan tökéletes terméket találtam, amiről nem is hittem, hogy létezik!
Beszedics-Környei Andrea
4.6
Maximálisan elégedett vagyok :)
Kiss Lívia
5
Risai Istvánné
4.6
Megfizethető árak, gyors kiszolgálás, remek termékek.
Nagy Katalin
5
Nagy Katalin
5
Kerekes Franciska
4.8
Turán Tünde
4.8
Turi Ágnes
4.6
Szívesen ajánlom, mert udvarias, gyors visszajelzéseket és áruszállítást tapasztaltam.
Dobos Erika
4.4
Olcsó, jó minőségű termékek. Gyönyörű webáruház.
Szeltner Borbála
4.8
Minöségi termékek, körültekintö tájékoztatás
Mészáros Enikő
4.6
Megbízható,minőségi termék,megfizethető áron.
Szirony Brigitta
4
Varga Zoltánné
4.8
Természetes gyógynövény alapanyagú termékek. Krémnek jó az illata, állaga, könnyen felszívódik, kellemes érzést ad a b_rnek. Dezodornak kellemes az illata, nem tartalmaz káros anyagokat, tartósan dezodorál. Nekem egy kicsit keménynek t_nik, lehetne kicsit lágyabb az állaga, de ezzel együtt nem használnám újra a régi termékeimet.
Ambrus Anett
5
Villámgyors kiszolgálás és kommunikáció, mindenmentes, szuper termékek.
Fekete Erika
4
Kósáné Zeke Rózsa
4.4
KRIZSIK ANDREA
4
Urbán Alexandra
5
Hibátlan,mindenféle szempontból!!
Mobile version: Enabled

Annak érdekében, hogy a jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával, Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás