Barion Pixel

Újabb vásárlói visszajelzés: barna szín elérése henna-indigó keverékkel

barna szín elérése henna-indigó keverékkel
2016.08.15.

Gyöngyitől kaptam az alábbi visszajelzést és képet, amit ezúton is nagyon köszönök, mert biztosan sokaknak hozza meg a kedvet a növényi hajfestékek kipróbálásához!

Bal oldali kép a shikakai por után, a jobb oldali pedig frissen a hennázás (=henna-indigózás) után.

“Először megmostam a hajam shikakai porral és tiszta fényes haj lett az eredménye. Ez látszik az kép bal oldali részén.”

(Shikakai porról további információ itt.)

Hajfestés barnára henna és indigó keverékkel:

“Nekem elsőre elég jó a tapasztalatom a hennával. Bár a csomómentesre keverés kemény meló volt. Legközelebb kis adagokban keverem majd össze. Viszont érdekes, hogy az indigó por nem csomósodott. Engem nem zavart a csalános-sóskás illata ami amúgy is elillant 2 nap után.

Nekem vállig érőnél hosszabb hajam van így én 300 g port kevertem be 1:1 arányban.

Előbb kikevertem a hennát desztvíz-citromlé fele-fele arányban olyan tejföl állagúra.

Hagytam pihenni 6-7 órát majd kikevertem az indigót és összekevertem. Nekem egy nagy vödrös tejfölös doboz tele lett.

Körbe raktam magam régi kopott törölközőkkel és hajrá. Összefogtam a hajam és elkezdtem a tövekhez felvinni a masszát kézzel. Legközelebb jobb gumikesztyűt veszek nem olyat mint amilyet a hajfestékekhez is adnak mert mindig lecsúszott a kezemről. Szívem szerint levettem volna és mint a gyerekek, sároztam volna, de így is élveztem a sárpakolást. Tök vicces, ahogy egyre több sár van a fejemen. Aztán jól belemasszíroztam a fejbőrömbe. Komolyan mondom, hogy amennyire féltem, hogy minden tiszta trutyi lesz, annyira kevés potyogott le.

Kettő sima, egyszerű zuhanysapkát húztam a fejemre, aztán egy sapit, majd a nyakamba a törölköző és alvás. Szerintem jobb ha éjszakára hagyjuk pihenni mert egy kiló sárral a fejemen sapkában, nappal igen nehéz létezni.

Kb. 6 órát volt a fejemen mielőtt lemostam. Nekem megfájdult a fejem a súlytól és hogy szorította a sapi.

Lemosni nem könnyű. Én mikor kijött belőle nagyjából a sár, megmostam körömvirág samponnal.

Tettem a hajvégekre egy kis balzsamot, hogy könnyebben kifésülhető legyen mert eléggé sprőd a hajam az előző vegyi festékek miatt.

Bebugyoláltam törölközőbe, hogy keveset kelljen szárítani.

Mikor megszárítottam el voltam ájulva a színétől. Csodaszép vörös árnyalatú, extra selymes tapintású, csillogó hajam lett!!!!!
Mostantól csak így festem a hajam!”

Nagyon szépen köszönjük a visszajelzést, Gyöngyi!

Ha neked is van tapasztalatod, fényképed a DEJA-VU világ növényi hajfestékeiről, kérlek, küldd el nekem, hogy másokkal is megoszthassam!

Henna por a webáruházban: Henna por 100g

Indigó por a webáruházban: Indigó por 100g

Kapcsolódó bejegyzések

Férfi hajfestés Dejavu barna hajfesték és indigó használatával

Férfi hajfestés Dejavu barna hajfesték és indigó használatával

Egyik kedves vásárlónk osztotta meg velem férje hajfestésének történetét. Nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy megoszthatom! Az induló alap kétoldalt a halántéknál teljesen fehér, a fejtetőn és a tarkónál szürkés fehéres színű haj. Tőletek rendelt 2/3 barna keverék...

bővebben
Természetes hajfestés információk – (Tartalomjegyzék)

Természetes hajfestés információk – (Tartalomjegyzék)

Ez a bejegyzés a blogon található valamennyi saját és vásárlói tapasztalatot tartalmazza, rendszerezve a természetes hajfestés és hajápolás témájában. Remélem, hasznosnak találod. A bejegyzés rendszeres időközönként frissül, ahogyan új bejegyzések kerülnek fel a...

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Kosár

Hírlevél feliratkozás