Köszönjük, hogy nálunk vásárolsz!
Megéri visszatérni, hiszen minél többször vásárolsz, annál többet takaríthatsz meg!

 

Törzsvásárlói kedvezményünk:

 

Amennyiben a DEJA VU Világ webáruházban teljesített vásárlásaid összértéke meghaladja a 10.000 Ft-ot, úgy a következő vásárlástól kezdődően már automatikusan jogosult leszel az 5%-os törzsvásárlói kedvezményünkre.
Figyelem! Az akciós termékre a törzsvásárlói  és egyéb kedvezmények nem érvényesek!
A kedvezmény igénybevételéhez nincs másra szükséged, mint felhasználóneveddel belépni a DEJA VU Világ webáruházba és máris a kedvezményes árakon vásárolhatsz.
Ha a kedvezményt valamilyen okból nem látod, pedig jogosult vagy rá, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

Nagycsaládos kedvezményünk:

 

Szeretnénk támogatni azokat a családokat, akik három vagy annál több gyermeket nevelnek. A kedvezmény mértéke megegyezik a 18 év alatti gyermekek számával (3 gyerek után 3%, 4 gyerek után 4% kedvezményre jogosít és így tovább).
Érvényesítéséhez kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot emailben (info@dejavuvilag.hu), ugyanis ezt egyénileg állítjuk be minden felhasználónál.
Figyelem! Az akciós termékre a törzsvásárlói  és egyéb kedvezmények nem érvényesek!
 

A fenti két kedvezmény összevonható.

 
A kedvezmény(ek) igénybevételéhez nincs másra szükséged, mint felhasználóneveddel belépni a DEJA VU Világ webáruházba és máris a kedvezményes árakon vásárolhatsz.
Így nagycsaládos regisztrált vevőink esetében, amennyiben vásárlásaik összértéke meghaladja a 10.000 Ft-ot, a következő megrendelésnél a gyermekek számától függően minimum 8% kedvezményt tudunk biztosítani webshopunk áraiból.

 

FONTOS! Vendégként vásárlás esetén a rendszer nem tudja a kedvezményes árakat számolni, ezért mindenképpen szükséges, hogy regisztrált felhasználónk légy és bejelentkezve vásárolj.

 

FIGYELEM!
A kedvezmények az akciós árakból már nem kerülnek levonásra!

Vélemény, hozzászólás?