Showing all 2 results

Az édes íz iránti vonzódás az emberiség sajátja. Nem mindegy azonban, hogy mivel édesítünk.

Sok vásárlónk teszi fel a kérdést, hogy pontosan mi a különbség a xilit és az eritrit között?

A xilit és az eritrit mindegyik kristályos állagú édesítőszer, megjelenés szempontjából nem nagyon térnek el egymástól.
Felhasználás szempontjából sem különböznek, egyikük sem futtatja fel az élesztőt és nem karamellizálódik, mivel nem cukor, hanem cukoralkohol csoportba tartoznak.

Ízre a xilit hasonlít jobban a cukorhoz, az eritrit kevéssé édes, és enyhén hűsítő érzése lesz az embernek a szájában, ha megkóstolja.
Az eritritnek nulla a glikémiás indexe, ugyanakkor a xilitnél kevésbé édesít.

A xilit van, akinél hasmenést, puffadást okoz, ezért mindenképpen kis mennyiséggel érdemes kezdeni a kipróbálást. Sokaknál azonban semmilyen problémát nem okoz.

Nagy vonalakban ezekkel lehet leírni a kettő közti különbséget, az, hogy kinek melyik válik be inkább, mindenkinek magának kell kipróbálnia és eldöntenie.

Akció!
Az eritrit természetes édesítőszer, melynek glikémiás indexe 0.

1950 Ft 1700 Ft

Az eritrit természetes édesítőszer, melynek glikémiás indexe 0.

Akció!
A nyírfacukor 100%-ban természetes édesítőszer, cukorféle.

2290 Ft 1990 Ft

A nyírfacukor 100%-ban természetes édesítőszer, cukorféle.

Tisztelt Vásárlóink!

 

A koronavírus intézkedések miatt az alábbi változások léptek életbe a webáruház működésében:

 

1. Az érdi személyes átvétel lehetősége bizonytalan ideig szünetel.
 2. A GLS csomagpontok üzemeltetése várhatóan megváltozik, felfüggesztésre kerül a központi korlátozások miatt – ezért mostantól NEM adunk fel GLS csomagpontra csomagot.

 

A GLS házhoz szállítás egyelőre a normál rendben működik, de mivel csökkentett létszámmal dolgozunk, ezért kisebb csúszások a szállításban előfordulhatnak.  

 

Bármilyen változás esetén haladéktalanul értesítünk Benneteket.

 

A Deja-vu világ csapata

Annak érdekében, hogy a jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával, Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás