Barion Pixel

Cleaneco üvegtisztító 500ml, 1000ml

799 Ft949 Ft

(1 vásárlói értékelés)

Fényes felületek tisztítására és ápolására ajánljuk, környezetbarát ápoló- és tisztítószer.

Törlés

Alkalmazási terület:

A Cleaneco üvegtisztító alkalmas üveg, tükör és minden vízálló felület általános tisztítására. Az üvegtisztításon túl ajánljuk fényes, magas fényűre csiszolt, mázas felületű kövezetek, márvány, gránit, lakkozott parketta, laminált padló felmosásához.

Az üvegtisztítás és felmosás eredményeképpen, a termék mezőgazdasági eredetű alkoholtartalmának köszönhetően a megtisztított felület magas fényű, vízlepergető  és portaszító tulajdonságú lesz. A termékek gyártásánál felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően a koncentrátum, valamint munkaoldata a környezetben 98%-ban lebomlik.

Mit kell tudni a Cleaneco termékekről?

A Cleaneco termékek Magyarországon, természetes alapanyagokból környezetbarát eljárásokkal, manufakturális üzemben, a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át emberi erőforrás alkalmazásával készülnek.

Többféle kiszerelésben kapható. Kérlek, válaszd ki a megfelelő kiszerelést!

Felhasználási javaslat:

Permetezz szórófejes palackból a tisztítandó felületre, de csak egy kicsit, 1 maximum 2 fújás elegendő, mivel a termékben található növényi alkohol hatékonyan és gazdaságosan távolítja el a  szennyeződéseket. Óvd a környezetet és a kiürült szórófejes palackját ne dobd ki, hanem töltsd után az 1l-es utántöltőjével.

Felmosáshoz 5l vízhez adj 1-2 kupak tisztítószert.

Figyelmeztetések:

S2 Gyerekek kezébe nem kerülhet. Kerülje a szembe jutást.

S23 A keletkező gőzt/permetet nem szabad belélegezni Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni.

Összetétel:

Etanol <15%, vízoldható oldószer <5%, nem ionos felü­letaktív anyag <1%, illatanyag. Színező anyagot és tartósítószert nem tartalmaz!"

A termék biztonsági adatlapja letölthető: innen

További információk

Tömeg N/A
Kiszerelés

1000ml, 500ml

Cleaneco üvegtisztító 500ml, 1000ml termékről 1 értékelés

  1. Zsuzsi

    Azt kaptam amit vártam. Nagy Tünde véleménye, írta 2020-06-22-n

Mondd el a véleményed