Barion Pixel

Szódabikarbóna sampon-adalékként?

2014.08.11.

kecske_kocos

A címben feltett kérdésre a válasz: igen, miért is ne?

Ne aggódj, nem fogsz így kinézni, mint ez a kecske :)!

Ha hajmosáskor a samponodhoz egy mokkáskanálnyi szódabikarbónát keversz, segít a hajról eltávolítani a szennyeződéseket, anélkül, hogy a haj színét halványítaná, mint teszik azt az erős hatású tisztító samponok.
Ez a módszer segít megőrizni annak a hajszínét is, aki sokat úszik klóros vízben.

Van ismerősöm, aki nem cicóz, és egy az egyben vízben oldott szódabikarbónával mossa a haját sampon helyett, és remekül beválik neki.
Nekem személy szerint hosszú távon nagyon erős hatásúnak bizonyult a tisztán szódabikarbónás hajmosás, de a fenti módszert időnként alkalmazom.

Kapcsolódó bejegyzések

Férfi hajfestés Dejavu barna hajfesték és indigó használatával

Férfi hajfestés Dejavu barna hajfesték és indigó használatával

Egyik kedves vásárlónk osztotta meg velem férje hajfestésének történetét. Nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy megoszthatom! Az induló alap kétoldalt a halántéknál teljesen fehér, a fejtetőn és a tarkónál szürkés fehéres színű haj. Tőletek rendelt 2/3 barna keverék...

bővebben
Természetes hajfestés információk – (Tartalomjegyzék)

Természetes hajfestés információk – (Tartalomjegyzék)

Ez a bejegyzés a blogon található valamennyi saját és vásárlói tapasztalatot tartalmazza, rendszerezve a természetes hajfestés és hajápolás témájában. Remélem, hasznosnak találod. A bejegyzés rendszeres időközönként frissül, ahogyan új bejegyzések kerülnek fel a...

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Kosár

Hírlevél feliratkozás