Szépségápolás természetesen – gyantázás

A gyantázás ősi módja egyszerűen otthon is elvégezhető.

Előkészülethez:
Kb. 2,5 cm széles könnyű pamut anyagból csíkok
Kellékek:
5 dl cukor
Kb. fél dl citromlé
Kb. fél dl víz
A hozzávalókat egy lábosban felhevítjük kb. 120 fokig.
Fontos: hagyjuk a masszát annyira kihűlni, hogy ne égessük meg magunkat vele!
Életlen kenőkéssel, vagy spatulával kenjük a gyantázandó területre és az előre levágott pamut csíkokkal gyantázzunk. Szükség esetén újramelegíthetjük, ám vegyük figyelembe, hogy az újbóli melegítés során a paszta várhatóan sűrűsödik.

Vélemény, hozzászólás?

Annak érdekében, hogy a jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával, Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás