Barion Pixel

Sok maradt a pesto-ból? Megmutatom, hogyan tárold!

Sok maradt a pesto-ból? Megmutatom, hogyan tárold!
2016.07.18.

A fiaim szeretik a pestos tésztát, de gyakran mégsem fogy el a felbontott üvegnyi mennyiség.

Bizony jártunk már úgy, hogy megpenészedett, hiába tároltuk a hűtőben.

Rájöttem, hogy mi a megoldás.

Hogyan tárolhatod sokáig?

Adagold jégkockatartóba a megmaradt pestót, és tedd a fagyasztóba.

Felhasználás előtt néhány órával csak kiveszed a szükséges mennyiséget, és máris fogyasztható.

Kapcsolódó bejegyzések

Vanília esszencia, vaníliakivonat készítése házilag

Vanília esszencia, vaníliakivonat készítése házilag

Valódi kincs lesz a konyhádban, ezt garantálom. Már több éve, hogy a Chili és Vanília blogon olvastam az alapreceptet. Abban az évben sikerült jó áron hozzájutnom 10 szál valódi vaníliarúdhoz, és elkészítettem. Az esszencia azóta kitart, és mivel újratölthető és újra...

bővebben
Frissítő, különleges tavaszi üdítő: bodzavirágos tejital

Frissítő, különleges tavaszi üdítő: bodzavirágos tejital

Éljen a bodzaszezon! Hoztam nektek egy különleges receptet. Első hallásra furcsának tűnik, de nagyon finom, érdemes kipróbálni! Növényi tejből is készíthető. Hozzávalók: 4 frissen szedett bodzavirágzat (lehetőleg por- és szmogmentes helyről) 1/2 liter friss (növényi)...

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Kosár

Hírlevél feliratkozás