Barion Pixel

Hajfesték-allergia? Soha többé!

Hajfesték-allergia? Soha többé!
2016.02.26.

Egy újabb sikertörténet, ezúttal Zsuzsannától!

“Felemelő érzés, hogy nem kell szenvedni a festés után. Iszonyú allergiás lettem a vegyi festékektől. Most viszont csak gyönyörködhetek a mellékhatások nélkül.

A történetem?

Sajnos korom ellenére igencsak ősz vagyok. Így nagyon sokszor kell festenem a hajam. Eredetileg gesztenye vörös hajam volt. Mindig az ilyen hasonló színeket kerestem, hogy természetesnek tűnjön, mígnem azt vettem észre, hogy minden hajfestés után bedagadnak a nyirokcsomóim, de annyira, hogy a nyakamnál nem csak tapintható, de szabad szemmel is látható volt. De ugye ősz még sem maradhattam. Próbálgattam a hajfestékeket hátha csak arra a márkára vagyok allergiás stb. De végül be kellett látnom teljesen mindegy mit kenek a hajamra csak egyre rosszabb.

A legutóbbi alkalommal már az egész nyakam ekcémás lett és az egész arcom felpuffadt. Amit csak szteroiddal lehetett visszaállítani a rendes mivoltába. Eldöntöttem nincs tovább. A kislányommal elkezdtünk utána olvasni a természetes anyagokkal való hajfestésnek. Így találtunk meg titeket.

Vártunk kb 3 hónapot és megrendeltük a hennát és az indigót tőletek. Ma pedig együtt meg is csináltuk. Nagyon jó érzés, hogy minden mellékhatás nélkül ilyen gyönyörű lehet a hajam. Az az igazság, hogy most hasonlít a legjobban az eredeti természetes hajszínemhez, amit éveken ét hiába kerestem :)”

Kapcsolódó bejegyzések

Férfi hajfestés Dejavu barna hajfesték és indigó használatával

Férfi hajfestés Dejavu barna hajfesték és indigó használatával

Egyik kedves vásárlónk osztotta meg velem férje hajfestésének történetét. Nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy megoszthatom! Az induló alap kétoldalt a halántéknál teljesen fehér, a fejtetőn és a tarkónál szürkés fehéres színű haj. Tőletek rendelt 2/3 barna keverék...

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Kosár

Hírlevél feliratkozás