Miért mi?

Hegedűs Eszter, a DEJA VU világ háziasszonya

 

Szeretettel üdvözöllek webáruházunkban!

 

Hegedűs “NemVegyszer” Eszter vagyok, a webáruház megálmodója és háziasszonya.

 

Rengeteg natúrkozmetikumokat is forgalmazó weboldal létezik. Miért válassz mégis minket?

  • Kis cég vagyunk, kemény piacon, sok versenytárssal. Nekünk minden egyes vásárló kiemelten fontos. Tudjuk, hogy aki tőlünk vásárol, annak csak a kiváló a megfelelő. Nem engedhetünk meg magunknak rossz minőségű terméket, megválaszolatlan vásárlói e-mailt, kezeletlen problémát. Nem tehetjük meg saját érdekünkben, hogy ne tökéletes szolgáltatást nyújtsuk.
  • Valódi személy vagyok, az arcomat is adom a termékeimhez, és a saját tapasztalataimat írom le a blogon. Szívügyem a természetes életmód és a környezetbarát háztartásvezetés. Örülök, hogy sok embernek segítettem már kicsit zöldebbé válni weboldalam segítségével. A DEJA VU világ elnevezést is azért választottam, mert szerettem volna kifejezni vonzódásomat a békebeli időkhöz, amikor volt még idő a dolgokban való elmélyüléshez.
  • Csak azokat a termékeket tudom jó szívvel ajánlani, amiket magam is kipróbáltam, és melyeket megelégedettséggel használok. Kizárólag olyan terméket forgalmazunk, melynek minőségéért személyesen kezeskedem. Az általunk gyártott és forgalmazott termékek nem tartalmaznak káros vegyületeket, nincsenek használatuknál apró betűk, meglepetések. Csak és kizárólag jótékony hatású, magas minőségű alapanyagokból készülnek, szívvel-lélekkel, szeretettel.

Termékeim legtöbbje egyedi, kis szériában készült, kézműves, valóban natúr, és nem futószalagon készülő tömegtermék. Sokat közülük saját kezemmel készítek. Természetesen nem végzünk állatkísérleteket sem.

Előnyben részesítem a magyar termékeket, amit csak lehet, itthonról szerzek be, hozzám hasonló magyar (kis-)vállalkozók, vállalkozónők munkáit igyekszem kínálatunkba választani.

  • Nálunk a vásárló elégedettsége a legfontosabb. Termékeink minőségében annyira biztosak vagyunk, hogy a törvény által biztosított 14 napos elállási időhöz képest mi 60 napos kiváló minőség garanciát kínálunk számodra. Ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy bármilyen okból nem vagy elégedett a termékkel, 60 napon belül visszaadjuk a vételárát vagy levásárolhatod nálunk ellenértékét, amennyiben 30%-nál több nem hiányzik a termékből.
  • Szeretném, ha weboldalunk nem csupán egy szimpla webáruház lenne, hanem egy olyan oázis, ahol szívesen tartózkodsz, hasznos ötleteket, inspirációt találsz a méregmentes életmódhoz, háztartásvezetéshez, a természetes szépségápoláshoz. Egyszerű, de ma is működő ötleteket szeretnék itt összegyűjteni mindannyiunk fejlődéséhez. Olvasgass bátran folyamatosan frissülő blogtartalmainkban, szemezgess a termékeinkkel, szólj hozzá, kérdezz, ha szükségét érzed. Örömmel állunk rendelkezésedre!

Miért higgy nekem? Olvasd el, mit írtak rólunk, akik már vásároltak nálunk! Vásárlói visszajelzésekért kattints erre a szövegre!

  • Vállalkozásunk, a HD Hungária Kft. több éve működik, az általunk gyártott kozmetikumok ÁNTSZ által akkreditált műhelyünkben, az előírásoknak mindenben megfelelően készülnek. Mivel bejegyzett, valódi vállalkozás vagyunk, megfizetjük az adókat, járulékokat. Fontosnak tartjuk, hogy tiszta lapokkal játsszunk. Biztos lehetsz benne, hogy nem fogunk egyik napról a másikra eltűnni a pénzeddel.
  • A megrendelt terméket akár már a rendelés másnapján a kezedbe veheted! Fizethetsz nálunk előre utalással vagy PayPal rendszeren keresztül. Ha nincs bizalmad az előre utalásban, van lehetőség a futárnál utánvéttel is fizetni.
  • Minden megkeresésre válaszolunk, emailben, Facebook-on és telefonon is elérsz minket. Bármilyen kérdésben szívesen segítünk!

     

Merülj el világunkban, engedd, hogy a termékek megszólítsanak!

Frissülj fel a DEJA VU világ oázisában, olvasgass, nézelődj bátran!

Válogass kedvedre kínálatunkból, próbáld ki különös gondossággal készített és válogatott termékeinket, kockázat nélkül, teljes megelégedettségi garanciával!

Amennyiben bármilyen kérdésed merülne fel, örömmel állunk rendelkezésedre!

 

A DEJA VU Világ valamennyi munkatársa nevében szeretettel:

 alairas

Vélemény, hozzászólás?