Barion Pixel

Mérgek nélkül- szeretnél új ötleteket, tippeket tőlem? Akkor találkozzunk vasárnap!

2015.05.06.

paleorszag-plakat2015Ha még nincs programod május 10-re, vasárnapra, szeretettel hívlak a RAM Colosseumba, az idei Paleország Fesztiválra.

Ez a fesztivál nem csupán a paleolit szemlélet híveinek tartogat remek programokat, hanem mindazoknak, akik szeretnének tisztább, egészségesebb, tudatosabb életet élni, új, egészséges megoldásokat meghonosítani az élet minél több területén.

“Sokszínűek vagyunk, de egy törzsből származunk” – ez a szlogenje az idei fesztiválnak, ami nekem nagyon tetszik. Nem szeretnénk akarata ellenére senkit sem megtéríteni, de nem titkolt célunk, hogy sok új szempontot kínáljunk mérlegelésre, és biztos vagyok benne, hogy számos új és meglepő felfedezéssel is szolgál majd azoknak, akik ellátogatnak ide.

Lesznek szakmai előadások  kiváló előadókkal (Bartha Ákost is meghallgathatja, aki még nem járt nála), interaktív workshopok, azaz kötetlen beszélgetések egy-egy témáról: jön Sáfrán Misi a szuper könyvével, a Paleon túl-lal, lesznek kisbabások számára gyakorlatias hozzátáplálási tanácsok, megtanulhatod az erjesztés praktikáit, hogy a bélflórád minél egészségesebben működjön, és ez csak néhány kiragadott példa a számos egyéb közül. Természetesen lesz vásár is, ahol a szokásos módon ismét ott leszünk!

Számomra különösen megtisztelő, hogy a szervezők engem kértek meg, hogy tartsak egy interaktív beszélgetést arról a témáról, ami szívügyem: a vegyszermentes szépségápolásról és a méregmentes háztartásról.

Nagy örömmel készülök, sok gyakorlati ötlettel, összefoglalással, termékmintákkal és ötlethalmazzal. Kezdés 14,00 órakor. Gyere el te is, és beszélgessünk, tanuljunk egymástól!

RÁADÁSUL minden workshop résztvevőmnek egy ajándék kuponnal kedveskedem, mely a webáruház kínálatából levásárolható!

A belépőjegy a fesztiválra mindössze 750 Ft, és ebben a workshop részvételi díja is benne foglaltatik. Gyere el, és hozd az ismerőseidet is!

A Paleország Fesztivál részletes programját megtalálod itt: Paleország

Kapcsolódó bejegyzések

Természetes hajfestés információk – (Tartalomjegyzék)

Természetes hajfestés információk – (Tartalomjegyzék)

Ez a bejegyzés a blogon található valamennyi saját és vásárlói tapasztalatot tartalmazza, rendszerezve a természetes hajfestés és hajápolás témájában. Remélem, hasznosnak találod. A bejegyzés rendszeres időközönként frissül, ahogyan új bejegyzések kerülnek fel a...

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Kosár

Hírlevél feliratkozás