Leégett a tej a lábosban? Ne bánd, van megoldás!

Mindenkivel előfordulnak balesetek.

Olyan régen ittunk már tejet, hogy a tejeslábost befogtam más étel főzéséhez. Hiba volt. Természetesen leégett benne a tej a következő alkalommal.

A szódabikarbóna+ecet kombó most is segített.

Amint kiöntöttem a lábosból a tejet, azonnal öntöttem annyi vizet az aljára, hogy rendesen ellepte az egészet. Majd körülbelül egy óra múlva szódabikarbónát szórtam rá, egy kis ecettel nyakonöntöttem, és a dörzsi szivaccsal áttöröltem. Nem is nagyon kellett dörzsölni.

A képek minőségéért elnézést kérek 🙂

Ilyen volt (kicsit már fakanállal megkaparásztam):

leegett_tej1

Súrolás közben:

leegett_tej2

És ilyen lett! Mintha új lenne!

leegett_tej3

Vélemény, hozzászólás?

Annak érdekében, hogy a jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával, Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás