Barion Pixel

Környezetbarát tisztítószerek

2020.11.18.

Életmódunk hatással van egészségünkre, nem mindegy, hogy milyen anyagokkal találkozik szervezetünk, mind kívülről, mind pedig a táplálkozás révén belülről.
Egyre többen ébrednek rá, hogy nincs szükségünk drasztikus hatású vegyszerekre, és a csíramentes háztartás egészségügyi gondokat is okozhat. Egyszerű házi szerek használatával kiválthatjuk a legbonyolultabb vegyszert is, egyúttal környezetünket és egészségünket óvjuk. Válogass kedvedre az általunk kínált hagyományos tisztítószerek és egyéb egészséges háztartási kellékek közül!

Megtalálod webáruházunkban az alkoholos felület- és kézfertőtlenítő készítményeket, öblítőket és mosóparfümöket, a takarításhoz, mosogatáshoz használható termékeket. Közös tulajdonságuk, hogy mind környezetbarát alapanyagokból készült és nem szennyezik környezetüket, ezért biztonságosan használhatod őket.

Kapcsolódó bejegyzések

Szappanok

Szappanok

Miért vásárolj szappanjainkból? Elégedett vásárlóink visszajelzései és saját tapasztalatunk alapján tudjuk, hogy szappanjaink rendszeres használatával enyhíthetőek, elmulaszthatóak bőrproblémák (akár bizonyos típusú ekcéma is), javítható a száraz, érzékeny bőr...

bővebben
Növényi vajak, olajok

Növényi vajak, olajok

Mindennapi arc- és testápoláshoz ajánljuk ezeket a természet által kínált növényi vajakat és olajokat, melyek illatosított változataihoz kizárólag 100%-os tisztaságú illóolajokat adagoltunk. Fontos tudni, hogy a növényi olajokat és vajakat nedves bőrre érdemes...

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Kosár

Hírlevél feliratkozás