Barion Pixel

Hűsítő csábítás – készíts magadnak kávéjégkockát!

2017.06.16.

Tombol a forróság, és valami hűsítőre vágysz?

Különlegességgel szeretnéd elkápráztatni a vendégeidet?

Uncsi a jegeskávé? Kéne valami nagyobb durranás?

Mutatok egy ötletet, amit egyszerű elkészíteni, a végeredmény pedig különleges.

Ezzel garantáltan feldobod az unalmas délutánokat, de a reggeli induláshoz is remek tipp lehet.

A dolog pofonegyszerű: főzz le kannányi kedved szerinti erősségű kávét (ha többet fogyasztanál belőle, ajánlom a nescafét bő lére eresztve, hogy ne legyen túl tömény), és fagyaszd le jégkockatartóban!

kavejegkocka

Ha nagy a forróság, szervírozz egy pohár hideg (növényi) tejet, és dobj bele néhány kávéjégkockát.

Ízlés szerint édesítsd.

Isteni!

Hűsítő kényeztetés

Kapcsolódó bejegyzések

Vanília esszencia, vaníliakivonat készítése házilag

Vanília esszencia, vaníliakivonat készítése házilag

Valódi kincs lesz a konyhádban, ezt garantálom. Már több éve, hogy a Chili és Vanília blogon olvastam az alapreceptet. Abban az évben sikerült jó áron hozzájutnom 10 szál valódi vaníliarúdhoz, és elkészítettem. Az esszencia azóta kitart, és mivel újratölthető és újra...

bővebben
Frissítő, különleges tavaszi üdítő: bodzavirágos tejital

Frissítő, különleges tavaszi üdítő: bodzavirágos tejital

Éljen a bodzaszezon! Hoztam nektek egy különleges receptet. Első hallásra furcsának tűnik, de nagyon finom, érdemes kipróbálni! Növényi tejből is készíthető. Hozzávalók: 4 frissen szedett bodzavirágzat (lehetőleg por- és szmogmentes helyről) 1/2 liter friss (növényi)...

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Kosár

Hírlevél feliratkozás