Barion Pixel

Karácsony -újratöltve , avagy lehet-e másként felkészülni az ünnepekre vállalkozóként?

Karácsonyi beharangozó
2015.11.16.

Nem tudom, te hogy vagy vele, én nagyon szeretem a valódi karácsonyt. A karácsonyt, a maga csupasz valójában. Szeretem a hangulatát, a befelé fordulást, az egymásra figyelést.

Ha kedvenc évszakot kell választani, nem a telet választanám, ezért szükségem van kiemelkedő pontokra, fényre a sötétségben és hidegben, hogy át tudjam vészelni ezeket a hónapokat. Ilyen kiemelkedő, ragyogó pont ez az ünnep.

Ha visszagondolok gyerekkoromra, halványan és elmosódottan látszanak ezek az időszakok, nincsenek konkrét emlékeim, csak nyugalom, csend és szeretet. (Na meg az elmaradhatatlan halászlé, otthon, szenteste.)

Sajnos ezt az “igazi”, a lelkünkbe ivódott és mélyen vágyott karácsonyt sok helyen elnyomják az üzletekben már október elejétől hangosan zengő karácsonyi gépzenék, az arcunkba nyomott reklámok és mindenhol feltűnő karácsonyi giccsek. Nehéz megállni, hogy ne legyen ránk hatással, és ne vegye el a kedvünket ez a reklámzaj a valódi értékektől.

Amióta saját vállalkozásom van, kénytelen vagyok beszállni a karácsony előtti hajrába, de meggyőződésem, hogy lehet ezt is máshogyan, és elhatároztam, hogy én így fogom csinálni.

AZ ÉN VÁLASZAIM:

Lehet a karácsonyra hangolódás nyomulás és hangzatos, valótlan ígéretek nélkül is.

Lehet úgy, hogy a belső tartás, az ünnep érzése megmaradjon.

Fokozatosan adagolni az ajándékokat, segíteni és támogatni, egymásra és a visszajelzésekre figyelni.

Lehet visszafogottan és igényesen akciózni.

A legfontosabb pedig, hogy az elveim ebben a kiemelt időszakban kiemelten fontosak, nem kötök kompromisszumokat. Csakis a kiváló a megfelelő:  a termékek minőségében, a kiszolgálás gyorsaságában, a vevőszolgálat munkájában. Ha már találkoztál velünk, akkor remélem, hogy megerősíted ezt.

Minden egyes napon azért dolgozom, hogy igazi értéket adjak annak, aki tőlem vásárol terméket. A szívem, a lelkem teszem egy-egy újdonságba, ajánlatba, termékleírásba.

Szeretnék örömet szerezni minél több embernek termékeimmel, és nem titok, hogy minél több termékem fogy, annál szebb lesz a mi karácsonyunk is.

Sokat gondolkodtam azon, mit ajánljak neked és a többi hűséges vásárlómnak karácsonyra, és idén nagyon sokféle ajándékcsomagot ötlöttem ki, melyek tagjai választhatóak. A csomagokba pedig a már megszokott kiváló minőségű, kompromisszumok nélkül vegyszermentes termékek kerülnek majd.

Hamarosan fellebben a fátyol az ajándékcsomagokról, figyeld a híradásokat, a hírlevelet!

Ha még nem lennél feliratkozva, az oldalsávban megteheted 😉

Szép karácsonyi hangolódást kívánok szeretettel, Eszter

Kapcsolódó bejegyzések

Természetes hajfestés információk – (Tartalomjegyzék)

Természetes hajfestés információk – (Tartalomjegyzék)

Ez a bejegyzés a blogon található valamennyi saját és vásárlói tapasztalatot tartalmazza, rendszerezve a természetes hajfestés és hajápolás témájában. Remélem, hasznosnak találod. A bejegyzés rendszeres időközönként frissül, ahogyan új bejegyzések kerülnek fel a...

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Kosár

Hírlevél feliratkozás