Barion Pixel

Hamarosan a webáruházban…

2014.09.08.

no_karacsonyi_ajandekkalAhogy leírtam a fenti címet, egyből beugrott (azt hiszem, a Csillagok háborújából) az alábbi mondat: “mindeközben egy távoli galaxisban…”. Emlékszel erre?

De hogy szavamat ne felejtsem, elkezdődött a szeptember, itt az ősz, és ismét mindenki teljes gőzzel a munkának szenteli magát. Nincs ez máshogy nálunk sem, már ugrásra készen áll az új termékek egy része, hogy a webáruházba kerülhessenek. A másik részük pedig egyelőre a fejlesztés fázisában leledzik, de hamarosan termékké alakul :).

Az új termékek kapcsán pedig nyereményjátékot hirdetek! Olvass tovább, hogy megtudd, mit kell tenned, nagyon egyszerű a feladat!

A nyereményjáték tárgya egy-egy példány a hamarosan megjelenő legújabb termékeimből, ha velem játszol. Egészen pontosan 3 új termék lesz kapható hamarosan, tehát három nyertes lesz kisorsolva azok közül, akik kommentelnek.

A feladat pedig mindössze a következő: írd meg nekem itt a bejegyzés alatt kommentként az alábbi kérdésekre  (VALAMENNYI KÉRDÉSRE!) a választ! Nem titok, segítesz vele nekem a karácsonyra készülni 🙂

1. Tervezel-e természetes kozmetikumot vásárolni karácsonyra, magadnak, vagy ajándékként?
2. Ha igen, milyen szempontok alapján választasz ilyen esetben terméket? (Ár, csomagolás, minőség, hozzáadott termékek, egyéb?)
3. Milyen összegben gondolkodsz, tehát mennyit költenél egy személynek egy csomagra? Az is lehet, hogy más-más embernek más-más összeget szánnál, segítenél, ha nagyságrendileg megírnád mindegyik összeghatárt.
4. Van-e olyan hozzáadott termék, ami szerinted hasznos egy természetes kozmetikumcsomag mellé, ami nem kozmetikum, de praktikus lehet az ajándékozásnál, és megvennél egy webáruházban? (ajándékkísérő kártya, ajándékzacskó, stb.)
5. Szereted-e az előre összeállított csomagokat, vagy jobban szereted testre szabni magadnak, összeválogatással?

Előre is nagyon köszönöm a válaszokat! Ha bármi egyéb eszedbe jut ajándékozással, karácsonnyal kapcsolatban, ne fogd vissza magadat!

A nyereményjáték indul, a lezárása pedig vasárnap, azaz szeptember 14-e éjfél.

Hajrá, válaszokra fel!

Kapcsolódó bejegyzések

Természetes hajfestés információk – (Tartalomjegyzék)

Természetes hajfestés információk – (Tartalomjegyzék)

Ez a bejegyzés a blogon található valamennyi saját és vásárlói tapasztalatot tartalmazza, rendszerezve a természetes hajfestés és hajápolás témájában. Remélem, hasznosnak találod. A bejegyzés rendszeres időközönként frissül, ahogyan új bejegyzések kerülnek fel a...

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Kosár

Hírlevél feliratkozás