Barion Pixel

A Deja-vu henna ismét jól vizsgázott – Dina története

A Deja-vu henna ismét jól vizsgázott - Dina története
2018.01.30.

Legújabb visszajelzésünk Dinától származik, köszönjük!

“Közel 3 éve már, hogy rájöttem, lassan elkezdhetem festeni a hajam, mivel megjelent pár ősz hajszál a fejem tetején, melyek minden reggel ott vigyorogtak rám a tükörben.

Vettem egy drogériában csokoládé vörös színű hajfestéket, és befestettem vele a sötétbarna hajam.

Természetesen a sötét hajamon nem úgy nézett ki a szín, mint a mintán, de végül is nem volt nagy melléfogás, azonban éreztem/láttam egyből, hogy a hajam vége sprőd lett, nagyon megviselte a festés.

Közben a gyermekem ovistárs anyukájától megtudtam, hogy az ő csodálatos hajszíne hennától ered, így egy kis utánaolvasás után rájöttem, nagy valószínűséggel ez lesz az én hajfestékem is.

A henna kipróbálásához megvártam a javasolt 3-4 hónap koptatási időt, majd belevágtam. Az első henna poromat is már a DEJA VU Világtól rendeltem, ahonnan sok segítséget kaptam a por melletti remek használati útmutatóval, s tetszett az illóolaj ajándék is.

A festéket először citrommal savasítottam.

Az első hajfestés utáni eredmény teljesen meggyőzött, nagyon tetszett a szín, bár a sötétbarna hajamon nem volt olyan árnyalatú, mint azon az anyukán, akin láttam, de sokkal jobban tetszett a hennás szín, mint a bolti hajfestékkel való festés utáni teljesen egynemű, művi szín.

Tetszett a hajam fényessége, az árnyalatok különbözősége, a hajam minősége, s elégedettséggel töltött el az a tudat is, hogy a hennás hajfestéssel ápolom a hajam, nem pedig károsítom.

Egyedül az illattal/szaggal nem voltam kibékülve (főképp a családom), ami a festéssel, majd a későbbi hajmosással együtt járt. A férjem sóskafőzelék szagúnak nevezte. Próbáltam enyhíteni illóolajjal, de azzal sem volt sokkal másabb. Majd egyszer arra gondoltam, kipróbálom a festést naranccsal savasítva. Úgy vettem észre, ezzel enyhébb illatú lett, ezután kevesebb panaszt kaptam a családtól.

Két és fél éve festem a hajam hennával, s nagyon örülök, hogy felfedeztem, nagyon elégedett vagyok vele.

A mellékelt képen látszik, hogy a régen festett, lenőtt részen világosabb vörös a hajam, míg a tövénél sötétebb, de nekem így is nagyon tetszik.

Ugyanakkor az új részek világosabb hajszálai is világosabb vörösek, ami szintén nagyon szép és természetes kinézetű.

IMÁDOM a hennát, mindenkinek csak ajánlani tudom!!!”

Kapcsolódó bejegyzések

Férfi hajfestés Dejavu barna hajfesték és indigó használatával

Férfi hajfestés Dejavu barna hajfesték és indigó használatával

Egyik kedves vásárlónk osztotta meg velem férje hajfestésének történetét. Nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy megoszthatom! Az induló alap kétoldalt a halántéknál teljesen fehér, a fejtetőn és a tarkónál szürkés fehéres színű haj. Tőletek rendelt 2/3 barna keverék...

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Kosár

Hírlevél feliratkozás