Mexikói forró csoki – egzotikus kényeztetés, ami neked is jár!

Mexikói forró csoki - egzotikus kényeztetés, ami neked is jár!

A karácsonyfa mellett?

Egy családi ünnepen?

Házibuliban?

Vagy egyszerűen egy bekuckózós délutánon?

Mindegy.

Az alábbi recept biztosan megállja a helyét!

Mexikói forró csokoládé (4 adag)

Elkészítés:

2,5 dl vizet,

1 liter tejet,

2 teáskanál cukrot / édesítőszert

200g étcsokoládét,

1 mokkáskanál vaníliaőrleményt,

1/2 teáskanál csiliport (aki a csípőset nem bírja, óvatosabban adagolja),

egy késhegynyi őrölt fahéjat,

és egy pici csipet sót

 

melegíts össze egy edényben közepes lángon.

Kevergesd, míg egynemű és kellemesen forrró lesz.

Öntsd csészébe, és díszítsd ízlésed szerint, tejszínhabbal, csokireszelékkel.

 

Mmmmmmmm….. mennyei!

 

Vélemény, hozzászólás?

Annak érdekében, hogy a jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával, Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás