Barion Pixel

Aromavizek – hidrolátumok

2020.11.18.

Testápolásra, arcápolásra, arcfrissítő permetnek ajánljuk az aromavizeket.
Az aromavíz a desztillált növény vízben és vízgőzben oldódó hatóanyagait tartalmazza, de hatása enyhébb, mint az illóolajé, mivel nem annyira koncentráltan tartalmazza a jótékony összetevőket, így alkalmazásánál az illóolajokéval ellentétben általában nincsenek megkötések, ellenjavallatok.

A jó minőségű aromavizek csecsemők, kisbabák érzékeny bőrére vagy várandósan is biztonsággal alkalmazhatóak.

A hidrolátumok alkalmazása kitűnően kiegészíti az illóolajjal végzett kezelést, terápiát, de önmagában is előnyös.

Tárolásuk és összetevők

Tárolásuknál fontos tudni, hogy az illóolajoknál rövidebb ideig tarthatóak el, ez fajtánként eltérő, optimális tárolási körülmények között általában 1-3 évig őrzik meg szavatosságukat.

A virágvizeket tároljuk hűvös, fénytől védett helyen, lehetőleg csordultig töltött edényekben.  Figyeljünk arra, hogy ne nyúljunk az edénybe, és az üveg szájának kézzel történő érintését is kerüljük.

Aromavizeink nem tartalmaznak alkoholt és egyéb tartósítószert, ezért nem szárítják a bőrt. Tárolásuknál azonban különösen ügyelni kell a megfelelő körülményekre!

Kapcsolódó bejegyzések

Szappanok

Szappanok

Miért vásárolj szappanjainkból? Elégedett vásárlóink visszajelzései és saját tapasztalatunk alapján tudjuk, hogy szappanjaink rendszeres használatával enyhíthetőek, elmulaszthatóak bőrproblémák (akár bizonyos típusú ekcéma is), javítható a száraz, érzékeny bőr...

bővebben
Növényi vajak, olajok

Növényi vajak, olajok

Mindennapi arc- és testápoláshoz ajánljuk ezeket a természet által kínált növényi vajakat és olajokat, melyek illatosított változataihoz kizárólag 100%-os tisztaságú illóolajokat adagoltunk. Fontos tudni, hogy a növényi olajokat és vajakat nedves bőrre érdemes...

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Kosár

Hírlevél feliratkozás